גט לחומרא

לפני כ10 שנים התגרשתי והמשכנו להיות יחד (אני אדם דתי לפי המעשה ספק) לאחר כשנה וחצי נפרדנו התאהבה במישהו ועזבה לפני לא הייתה בוגדת. אני כבר נשוי פלוס ילדה. השאלה צריך גט לחומרה הוזהרתי ע"י הדיין שלא להיות יחד. פניתי אם יש קשר? יש לנו 4 ילדים ברוך השם מוצלחים יפים יש עיכוב בזוגיות יש קשר צריך גט לחומרה. תודה הבן היה בישיבה כ10 שנים 32

תשובה:

שלום רב,

אני כמובן לא יודע חשבונות שמים. אבל לפי מה שאתה כותב כאן זה אכן נראה שאתם צריכים גט לחומרא. כדאי לפנות לבית הדין הרבני הסמוך למקום מגורכם, בכדי שיסדרו לכם גט לחומרא. העובדה שגרתם כך כרגיל משך שנה וחצי, וגם אתה אדם דתי, רק מגביר את הצורך בגט נוסף.

בהצלחה ורוב נחת

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. באופן עקרוני אפשרי. אבל זה צריך שליח דרך בית דין. ואם היא בארץ סביר להניח שהם יעדיפו שלא לשלוח שליח, אלא לזמן את שניכם ביחד.
    איפה הבעיה?