עדים בחופה

שאלה:

קצת דחוף עוד כמה שעות החופה. וסליחה על האיחור בשליחת השאלה. מה לעשות וברגע האחרון מתעוררים ונזכרים בעוד שאלה.
האם זה לכתחילה לחלק את עדי הקידושין עדי כתובה ועדי יחוד בשביל להוסיף כיבודים או שעדיף להימנע? ואם מחלקים, באיזה סדר עדיפויות?

תשובה:

שלום רב,

ברוב הקהילות נוהגים להשתמש באותם עדים לכתובה ולקידושין. אולם יש קהילות שנוהגים לחלק את זה כדי שיהיו יותר כיבודים. כך שמעתי שנוהגים בצאנז.