חתימה מטושטשת בכתובה

שאלה:

לרב שליט"א שלום רב,
בחופה של ביתי העדים חתמו על הכתובה שמות העדים מופיע אחד מתחת לשני, העד השני שחתם מתחת לעד הראשון, גרם בכתיבתו למריחה מעט של הדיו איפה שחתם העד הראשון, אולם זה לא נמחק ואפשר לקרוא בבירור מה שרשם העד הראשון עם כל הפרטים אבל יש קצת מריחת דיו כלפי הכתב למטה האם זה בסדר?

תשובה:

שלום וברכה,

אם החתימות נשארו בשלימותן, וניתן לקרוא את החתימה של העדים, אין בכך שום בעיה הלכתית.

בהצלחה.