עיצוב אתר עם תכנים לא צנועים

שאלה:

שלום וברכה,
אם סגרתי עם לקוח בניית אתר לפני תקופה מסוימת וחלקו כבר שולם,
ורק לאחרונה שלחו לי את התוכן שכולל תמונות לא הולמות בתוכו.
האם אני יכולה לבנות את האתר או שזה בעייתי?

דבר נוסף אם יורשה לי – הקמתי ב"ה מיזם ללימוד הש"ס כולו עד השלושים של מרן שר התורה זצוק"ל, נשמח אם יש מישהו שיוכל להשתתף בלימוד הדפים או בהפצתם לאחרים.
https://www.siyumhashas.co.il/
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה,

יש להימנע מהקמת אתר עם תמונות לא צנועות, ויש בדבר משום איסור מסייע. ולמרות שקיבלת מקדמה מותר לך לבטל את העסקה ומחובתך לעשות זאת ולא להיות שותפה לדבר עברה.

נ.ב. כל הכבוד על היוזמה של הפצת לימוד ש"ס לעילוי נשמת הרב זצ"ל.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. שלום כבוד הרב,
    בהמשך למיזם סיום הש"ס לע"נ ר' חיים זצוק"ל, ב"ה זה מתקדם יפה. רציתי לשאול האם אנחנו צריכים לעשות משהו לכבוד הסיום הזה בפועל?
    תודה רבה!