לעדכן על עובד שלא ממלא תפקידו

שאלה:

היי כבוד הרב, תודה רבה על הזמן שאתה משקיע בקריאת השאלה שלי.

אני מנהלת משאבי אנוש בחברת אבטחה. כחלק מהתפקיד עלי לבצע בדיקה במערכת נוכחות מתי העובדים הקלידו כניסה ויציאה ובמידה והם שכחו להקליד אז אני מקלידה בעבורם.
לאחרונה שמתי לב כי יש עובד שמקליד יציאה ( סיום עבודה ) כאשר הוא מגיע לבית , בערך ( 45 דקות אחרי שיצא מהעבודה )
ובכך גוזל את המעסיק שלי ב45 דקות כל יום ובעקבות זאת אני רוצה לתקן לו את כל שעות היציאה ולהפחית ב45 דקות כדאי למנוע את הגזל
אך אני יודעת שהמנהל שלי מקבל שכר מהלקוח לפי התקן ( אם כתוב שהוא צריך לעבוד מ07:30 עד 16:30 ככה הוא מקבל ,גם אם העובד היה או לא היה ) וזה גם גזל ללקוח שמשלם למנהל שלי.
אז מה עלי לעשות? האם לתקן לעובד את השעות יציאה או להשאיר לו את אותם שעות כי גם ככה המנהל שלי מקבל על זה כסף??

תודה על תשובתך!

תשובה:

שלום וברכה,

את נשכרת לעדכן כניסות ויציאות של העובדים, ואת צריכה למלא את תפקידך ולעדכן על עובד שיוצא לפני הזמן. את לא אמורה להיכנס לחשבונות אם המעסיק שלך מפסיד או לא מפסיד, ואם הוא מקבל עליו כסף מהלקוח או לא. את צריכה למלא את תפקידך ולעדכן את הכניסות ויציאות של העובדים.

בהצלחה.