עיתון שנשלח בלי תשלום

שאלה:

היה לי מנוי לעיתון יתד נאמן וביקשתי לבטל את המנוי, והם ממשיכים לשלוח לי יום יום את העיתון ולא גובים לי כסף מהכרטיס אשראי. האם אני צריך לשלם על העיתונים ששלחו לי? והאם אני חייב לידע אותם שהם שולחים לי בלי שגובים ממני?

תשובה:

שלום וברכה,

אחרי שהודעת על ביטול המנוי אתה לא חייב לשלם על עיתונים שהם ממשיכים לשלוח לך, למרות שאתה נהנה מהעיתונים. עליך להודיע שוב למערכת העיתון שהם שולחים לך עיתונים למרות שאתה ביטלת, ושהם יפסיקו לשלוח, אם הם ימשיכו עדיין לשלוח אתה לא צריך להודיע שוב.

בהצלחה.