להרדים ילד במעון

שאלה:

שלום אני עובדת בגן בתור סייעת לילדה עם אוטיזם שנכנסתי לעבודה האמא אמרה לי לא לתת לילדה לישון כמו כל הילדים כי היא לא יושנת לה אחר-כך בבית עד שעה מאוחרת היום ההיתי ממש עייפה והייתי צריכה להעסיק אותה אבל לא עשיתי את זה כמו שצריך אז אני לא רוצה שיהיה לי גזל תודה

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך להרדים את הילד יחד עם הילדים, כיון הנוהל במעון. העובדה שהסכמת לבקשתה של האמא היא מעבר לשורת הדין. ולכן אם יום אחד לא עשית זאת אין זה גזל.

בהצלחה.