חיזוק לרגל המצב

שאלה:

אם אפשר לקבל דברי חיזוק לאור הקמת הממשלה המצער ומקומם ומדאיג כל כך כל יהודי באשר הוא.

תשובה:

קטונתי מלחזק את עם ישראל, אני רק יכול לומר לך שעם ישראל עבר מצבים הרבה יותר קשים ויכל להם בעז"ה יתברך, אדרבה, במובן מסויים החטא שלנו היה התחושה כביכול אחות לנו בבית המלך ונוכל לדאוג לעצמנו.. עכשיו אנחנו מרגישים טוב יותר שאנחנו ביד ה' והוא דואג לעמו, לקדושתו לטהרתו וגם לתקציביו, והכל יהיה בסדר בעז"ה. חלק מהליך הגאולה הוא שקודם ביאת המשיח תשלוט בישראל מלכות הזלה – מלכות מזולזלת של אנשים ריקים ופוחזים, ומכאן מתוך החושך הזה תצמח הישועה.

בשורות טובות.