תחיית המתים

שאלה:

שלום
האם זה נכון שאשה ללא ילדים לא תקום בתחיית המתים או שזה רק גברים?! שמעתי שיעור ביו טוב אתמול של הרב אליהו והוא אמר שמי שלא הביא בנים לא יקום בתחיית המתים אבל הוא לא ציין אם זה רק גברים אבל הוא דיבר בלשון זכר
אני רווקה בת 45 דתייה אבל קשה לי למצוא זוגיות ולא יודעת אם אספיק כבר להביא ילדים בלי קשר אני תורמת כל חודש לישיבות מכספי מעשר אבל בגלל שאין לי ילדים אני לא אקום בתחיית המתים העתידה לבוא?! בבקשה אשמח לתשובה תודה רבה לכם!

תשובה:

אלו הם שטויות והבלים, וכי בגלל שבורא עולם מנע מאנשים פרי בטן לא יקומו לתחיית המתים? לא טוב לשמוע הרצאות מרבנים שאינם מוסמכים. רק מרבנים שבקיאים בגמרא ובהלכה ומקובלים על גדולי ישראל.

בורא עולם ישלח לך סיווג טוב במהרה ותקימי בית מלא וגדוש בברכת ה' ותזכי לדורות ישרים מבורכים.

הצטרף לדיון

תגובה 1