תפילה בנץ או תפילה עם אפשרות לעלייה לתורה

שאלה:

שלום יש לי שני מניינים מניין אחד בנץ ומניין השני אחרי הנץ אני מתלבט לאיזה מניין ללכת כי במניין השני יש סיכוי שיתנו לי לעלות לתורה

אז התתלבטות שלי בעצם זה או להתפלל בנץ או להתפלל רגיל אבל עם עלייה לתורה מה כדאי?

תשובה:

בודאי שעדיף להתפלל בנץ החמה שזהו זמן התפילה לכתחילה, אין כל חיוב לעלות לתורה ויוצאים ידי חובה לכתחילה גם בלי שאתה תהיה זה שעולה בדוקא.

ברכה והצלחה ויום נעים.