עובר עבירה כופר בכל התורה?

שאלה:

אדם חרדי מיושב דעת שהחליט לעשות מעשה לא ילבש מלבוש אישה ועושה זאת בפרהסיא באופן תדיר ולאורך תקופה ועושה זאת משום שלדעתו זה יפה לו האם הינו כמו ככופר בכל התורה? ראיתי פעם ברמב"ם כמדומני בלשון קרובה לזאת : האומר איני רוצה לקיים רק מצוה/איסור אחד של התורה הרי זה ככופר בכל התורה.

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע במה מדובר, אבל בכל מקרה לא מדובר שהוא מתריס כנגד מצוה אחת, אני מבין שאם יבוא לו מקרה אחר של לא ילבש הוא לא יעבור, אלא שבדבר מסויים היצר הרע מאוד מפתה אותו לחטוא, אז הוא לא כוםר חלילה אלא נכשל בעצת יצרו הרע.