האם נחשב לאכילה גסה

שאלה:

שלום וברכה, יש לי בעיות קשב וריכוז ואני לוקח תרופה לזה שעוזרת מאוד, יש לתרופה תופעת לוואי (כרגע לפחות) שקשה לאכול כמו לפני התרופה, יש הרגשת שובע / אי רצון לאכול יותר מוקדם בהרבה יחסית, אי אפשר לאכול אותם כמויות. לכן אני שואל אם אוכלים למרות ההרגשה עוד קצת האם נחשב לאכילה גסה?

תודה

תשובה:

אכילה גסה היא כאשר אין ממש חשק, והאכילה מצערת אותך ואין בה כל הנאה. מה שיש פחות הנאה זו לא אכילה גסה.

בריאות טובה.