ערוצי יוטיוב

שאלה:

היום ישנן עשרות אם לא מאות ערוצי יוטיוב של רבנים, אירגונים, עם דרשות והכל.
למי שיודע באינטרנט לא חסום אתר היוטיוב מציג בסוף הסירטון וכן בצדדיו כל מיני הצעות לסרטונים אחרים, גם מבלי להיכנס לסירטונים הללו לפעמים התמונות הממוזערות שמציעות את הסירטון לא משו.
מה ההבנה של אותם רבנים או ארגונים? שבכל מקרה מי ששם אז עדיף שיגיע אליהם? לפעמים גם רואים פירסומים שלהם באתרים שלהם שניתן לצפות בהם באתר יוטיוב.
מעניין..

תשובה:

כנראה הרעיון שלהם הוא שמי שבין כך גולש לפחות יראה את הדרשה, אבל זה באמת מוזר…

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. בודאי מותר ואף ראוי במקרה שצויין שם בשאלה אח לאחיו, אנחנו מדברים האם מתאים שרבנים עצמם יפרסמו שיעורים במקום כזה שבסוף השיעור יש הצעות לסרטים, לשמחתי אינני מכיר יוטיוב, אבל אם כך זה נראה זה לא מתאים לרבנים. אני מבין את ההגיון לפרסם בכל זאת, אבל אני לא הייתי עושה זאת.

  2. אבל אותם הצעות לסרטונים נוספים אינם בשליטת הרבנים כלל, זה תלוי באתר עצמו ובמשתמשים הרשומים, כמו ענין הפרסומות שמופיעות לפני התחלת סרטון.
    לרב אין שום שייכות למה שקורה שם, רק שהעוזרים שלו מעלים את השיעורים שלו ליוטוב [וכמובן בהסכמתו] כדי לזכות כמה שיותר אנשים.
    כך שאינני מבין את השאלה מעיקרה.

  3. השאלה, ושוב, אינני מכריע, האם רב צריך לאפשר ששיעורים שלו יופיעו יחד עם טינופת והצעות לסרטים, אני מהין את הרצון להשפיע, אני רק מציין שיש כאן שאלה.