לעבוד עם נשים

שאלה:

שלום כבוד הרבנים

אני עבדתי בתור קופאי בשופרסל רציתי לשאול אתכם אם יש בעיה מצד ההלכה לעבוד בתור קופאי כי בתור קופאי עבדתי עם נשים

תשובה:

אין בעיה לעבוד כקופאי, רק תשמור על הצניעות, שלא יהיה קשר חברי עם העובדות במקום, רק קשר בסיסי נימוסי ובעניני עבודה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. בתור אדם שעבד בעברו כקופאי אוכל להעיד כי א' מהבעיות העיקריות הינה קבלת תשלום ונתינת עודף במטבעות. במקומות מסויימים תקנו תקנה גדולה שיש איזה שהוא מדף להניח ובמקומות מסויימים אחרים מותקנת מכונה עם מטבעות שנותן את העודף אך ברוב המקומות זה לא כך וישנן שמתרגזות ולא מבינות למה א"א לקחת תשלום מהיד שלה ולתת את העודף ליד שלה בצורה "נורמלית"