חיפוש משחקים בפלאפון לא מסונן

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
סינון של אנטרנט רימון לא פועל על חנות האפליקציות שיש באנדרואיד לפי מה שהבנתי
יש את החנות אפליקציות/משחקים בפלאפונים מסוג אנדרואיד שאפשר לחפש שם משחקים שמציעים להוריד לפלאפון,סינונים כמו אנטרנט רימון וכדומה לא פועלים על החנות ועל ההצעות שלה ומאפשרת ללקוח להסתכל בתוכניות ולעיתים מפרסמים אפליקציות שמכילות תוכן לא צנוע

האם מותר לחפש באנטרנט ובחנות של אנדרואיד משחקים מאחר שיש סיכון להתקל בתמונות בעייתיות?
ובכללי האם מותר לחפש באתרים כמו יוטיוב לדוגמא איזה משחקים חדשים יצאו ודברים כאלה ביודעין שיש מצב להתקל בתוכן פרובוקטי
כי יש לי בעיה שאני רגיל לשחק במשהוא על המחשב בזמן שאני שומע הרצאות והבנתי שיש רבנים שבכלל יוצאים נגד שימוש במחשב או באנטרנט ובכלל קצת לא מובן לי הנושא כי הבנתי שאם אני רוצה להשתמש באנטרנט מותר אך ורק במידה ויש סינון,וברמות סינון ברימון זה או שזה ברמה הרמטית שזה חוסם סרטונים ואת יוטיוב או ששמים אתזה ברמה בינונית שהיא מאפשרת להשתמש ביוטיוב אבל עדיין לא חוסמת את כל התכנים הלא רצויים שזה באמת כמעט ובלתי אפשרי

תשובה:

שלום רב

אין לגלוש באינטרנט שאינו מסונן, כל תמונה "בעייתית" היא שריטה בנפש! ההרגל הזה לא טוב וכדאי להתחיל להמנע ממנו. בכלל צריך להתרגל שמחשב הוא כלי עבודה ולא כלי בידור…

שבת שלום ובהצלחה.