משמעות השמות בזיווג

שלום כבוד הרב,
האם יש משמעות לשמות כשרוצים לזווג בין שני אנשים? שמי הוא אוריה ושמו הוא אביאל אביעד

תשובה:

שלום רב,

יתכן שיש משהו בזה. אני ודאי לא מבין בזה. וסביר להניח שכל האחרים שמפרסמים את עצמם כמבינים בזה, אינם מבינים כלום!!

ידוע כי הרב שמחה לוין שליט"א (בנו של הצדיק הנודע הרב אריה לוין זצ"ל) עוסק שנושאים אלו. אולם גיסו הגדול הגרי"ש אלישיב זצ"ל המעיט לגמרי בזה ולא ייחס לכך כל חשיבות. אם אתם בכל זאת רוצים לבדוק, אולי ניתן ללכת את הרב יעקב אידלשטיין רבה של רמת השרון. יתכן שהוא גם עונה על שאלות כאלה.

הרבה הצלחה