טבעת נישואין אחר הגירושין

שלום,
אני גרושה כשנתיים, כל התקופה לא ענדתי כלל את הטבעות. האם יש איסור לענידת הטבעות? האם יש בעיה אנרגטית עם זה? ואם כן האם ניתן לבצע טיהור לטבעות על מנת לענוד אותן?

תשובה:

שלום רב.

את יכולה לענוד את הטבעות גם לאחר הגירושין, ואין כל איסור בענין. בענין האנרגטיות שבענין אני לא מבין, אבל באופן כללי, נראה לי ברור שאין כל איסור או משהו כזה לענוד את טבעת נישואין לאחר גירושין.

בהצלחה