גזל שינה בפעילות אירגון ידידים?

שאלה:

שלום וברכה.
במסגרת פעילות ב'ידידים', הרבה פעמים מזדמן תיקון פנצ'ר בשעות הקטנות של הלילה הכרוך בהפעלת קומפרסור שגורם רעש לא קטן! האם יש לחשוש שזה מעיר חלק מהשכנים? ובשל כך לא לקחת את קריאת העזרה ,ושיחכו עד הבוקר?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שאם מישהו מזעיק אותך בשעות הקטנות של הלילה הוא במצוקה, ואם זה אכן כך, נראה לי שקצת רעש זה חלק מהחסד שכולנו רוצים להיות שותפים בו. תחשוב מה קורה למשפחה עם ילדים קטנים שמסיימת שמת שבע ברכות, ופתאום אין רכב, הילדים מיללים על הידים וכו'…

שכרכם הרבה מאוד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לדעתי לא. דחיפות זה נושא די סובייקטיבי ואתה לא יכול לפשפש בציציות של כל אחד. אני מניח שאם מישהו מזמין אותך בשעה כזו, הוא במצב דחוק.