שימוש בסאטפון פרוץ כדי שלא להעליב

שאלה:

איך רצון ה׳ שאתנהג:
אחותי הראתה לי סרטון של ילד חמוד בסמארטפון פרוץ.
איך אני צריכה לנהוג? האם בגלל שדרך ארץ קדמה לתורה אני צריכה לצפות בזה כדי שלא תפגע, או אולי לתת לה קצת כתף קרה ולהראות לה שלא נח לי להסתכל בסמארטפון, או אולי בכלל לתת לה מוסר.
מה אומרת דעת תורה? מהו רצון ה׳?

תשובה:

שלום וברכה

יש לשלב, אומרים בחיוך: וואו, בדרך כלל אני משתדלת להשתמש רק בטלפון כשר, מה זה מה את מראה? וואי חמוד… וזהו.

אם לגמרי תתעלמי מההנהגה שלך היא תמשיך להראות לה עוד ועוד, העיקר הכל בקלילות ובנעימות ובחיוך ובלי לעשות ענין.