בית שגר בו אדם עובר עבירות

שאלה:

בס"ד

שלום כבוד הרבנים.

אני חוזר בתשובה ואני מתכנן לעבור בקרוב לבית חדש.
לפי הבנתי הדייר הקודם שהיה בדירה, היה גוי גמור, הוא הסיר את המזוזות בדירה והשם יודע מה עוד עשה בדירה.

השאלה: מה אני אמור לעשות לפני שאני נכנס לדירה? יש דרך לטהר את הדירה ולהכין אותה להתגוררות של יהודי כשר?

אשמח לעזתרכם בעניין בבקשה.

תשובה:

שלום וברכה

בלילה הראשון שתבוא, תקבע כמובן מיד מזוזות כשרות וטובות, ותחנוך את הבית בלימוד תורה! פשוט תשב ותלמד שם, הכי טוב עם כמה חברים, וזה יהיה הדבר הכי נכון ומועיל.

ברכה והצלחה וישוב טוב.

הצטרף לדיון

תגובה 1