קניית בשר בחנות כאשר יש שם רק נכרים

שאלה:

לכת"ר שלום וברכה
השבוע קניתי בשר קפוא וכן דגים קפואים , החנות כמובן עם תעודת כשרות מטעם רבנות העיר .
שמתי לב שמי שנמצא בחנות הם עובדים ערבים – לא חושב שהיה יהודי בין העובדים – (יתכן והקופאית יהודיה ).
בכל אופן אותם עובדים ערבים נותנים שרות בקצביה של הבשרים הטריים .
אני קניתי אריזות סגורות של בשר קפוא בהכשר בד"ץ מסוים עם מדבקת הולגרומה.
אני מבין שבבשר הקפוא והארוז עם מדבקת הולוגרומה אין בעיה של בשר שנתעלם מהעין , עם זאת הדגים הקפואים באריזות סגורות בהכשרים של בד"ץ אך ללא מדבקות הולוגרומה של בד"ץ .
האם לדעת כבוד הרב יש בעיה עם אריזות הדגים ?
אגב גם הבשרים הקפואים והארוזים עם הכשר הבד"ץ ומדבקות ההולוגרמה יש על האריזות מדבקות שקילה ומחיר של החנות -האם זה משנה ?
ובאופן כללי מה לגבי בשרים טריים שכך המצב ויתכן ואין כלל יהודי בחנות בשעות הערב ?( במידה והקופאית אינה יהודיה או להבדיל יהודיה שאינה שומרת מצוות לעת עתה )
תודה וחודש טוב ומבורך

תשובה:

שלום וברכה

את הדגים אני מניח שניתן לזהות, או לפחות הגוי חושש שאם יביא דג טמא הוא יזוהה, ולכן אין סיבה לחשש. לגבי בשרים טריים ללא הולגרמה, אם זה אכן כך זה עשוי להיות בעיה [אולי יש שם יהודי יוצא ונכנס כל הזמן בזמנים לא מוגדרים והם חוששים ממנו, הדבר הזה פותר את הבעיה, צריך להכיר מקרוב מה נעשה שם].