להדפיס דפים בעבודה

שאלה:

אני צריכה להדפיס מספר רב של דפים שקשורים אליי אישית, רציתי להדפיס במקום העבודה שלי אפילו תמורת תשלום, אחראית הצוות אישרה לי להדפיס, אבל החשש שלי הוא שמא עליי לקבל אישור דווקא מהמנהל הבכיר של העבודה שאליו קשור נושא ציוד/כספים וכד'? אני חוששת שיהיה חלילה מצב של גזל כשאולי לא קיבלתי רשות מהראוי להתיר.
אשמח למענה, תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה,

ניתן לסמוך על האישור של אחראית הצוות, ולא צריך לשאול את המנהל הבכיר. ככל שמדובר בשאלות לא מהותיות מותר לסמוך על האחראי שהוסמך על ידי המנהל. הדפסת דפים זה לא דבר מהותי ומותר לסמוך על האישור של אחראית צוות.

בהצלחה.