השארת תשלום אצל שותף שבזבז את הכסף

שאלה:

חברה עם 2שותפים. 1 הזמין אותי לעבודה , סיכמנו מראש על תשלום .
מסיבות שונות זה שהזמין אותי השאיר לי מעטפה עם הכסף אצל השותף שלו .
לאחר זמן התברר השותף שלו פתח את המעטפה והשתמש בכסף.
כיום זה שהזמין אותי לעבוד טוען שזה לא עניינו השותף בזבז את הכסף ושאני יסתדר איתו.
אני טוען ההפך שזה בעיה של מי שהזמין את העבודה .ושהוא צריך לשלם ולגבות מהשותף
למי הצדק

תשובה:

שלום וברכה,

אין ספק שהשותף שהזמין אותך חייב לשלם לך את הכשר עבודה, ומה שהשותף השני בזבז את הכסף זה לא קשור אליך, אתה לא קיבלת את הכסף והשותפים חייבים לשלם לך.

בהצלחה.