כרטיס תן ביס

שאלה:

אשתי קיבלה כרטיס תן ביס מהעבודה שנותן אופציה לקנייה בחנויות שלא כ"כ רלוונטיות לה במשך שעת העבודה האם מותר לצבור את זה בחנות מסויימת ולקנות אחת לשבוע בסכום שהצטבר או כיון שהם נותנים את זה עבור יום העבודה ואם לא קנית אוכל לא מוסיפים את זה למשכורת , אומנם מאידך היא אוכלת משלה ביום זה ולא מממשת את הזכאות

תשובה:

שלום וברכה,

הכרטיס תן ביס שהעובדת מקבלת זה חלק מהשכר עבודה, ומותר לה לעשות בכרטיס כרצונה. ועובדת שמביאה אוכל מהבית יכולה להשתמש בכרטיס תן ביס לדברים אחרים. ולכן גם יכולה לצבור את הזכות לקנייה אחת בחנות מסוימת.

בהצלחה.