פרוזבול עבור אשתי

שאלה:

איך אני עושה פרוזבול גם לאישתי צריך שטר נפרד או בשטר שלי לכתוב את שמה או עצם זה שאני עושה זה כולל אותה גם כן? יישר כח

תשובה:

שלום וברכה,

אם אתה ניגש לבית דין אתה עורך פרוזבול עבורך ואתה כותב בפרוזבול שאתה גם שליח של אשתך ומוסר את החובות של אשתך. יש פרוזבול שכתוב בו נוסח של שליחות.

אם אתה עורך בפני עדים אתה מוסר בפניהם שאתה עורך עבורך ועבור אשתך, וכותב את השם שלך ואת השם של אשתך בפרוזבול.

בהצלחה.