חוברת שנשלחה למנוי שבוטל

שאלה:

שלום כבוד הרב.
הייתי מנוי לתקופה בספר של לימוד יומי שמקבלים כל חודש בדואר. בחודש ניסן ביקשתי להתנתק, ניתקו אותי, אך בכל זאת קיבלתי את הספר של חודש אייר. התקשרתי כדי לבקש שיחייבו אותי והנציגה שינתה לי אמרה שלא נראה לה שזה גזל כי זה כבר נשלח ולא רצתה לחייב אותי.
אך לענ״ד על ספרים שמוכרים ב40 שקל הבעלים כנראה מקפיד. מה עליי לעשות ?

תשובה:

שלום וברכה,

אחרי שביקשת להתנתק אתה לא חייב לשלם. ולכן אינך חייב לשלם על החוברת ששלחו לך אחרי שהתנתקת. ואין כאן חשש גזל.

בהצלחה.