ידידות בין בן לבת

שאלה:

האם מותר שתהיה לי חברה טובה אם אנחנו מדברים רק בווצאפ?
אנחנו לא מדברים על דברים שאסור אנחנו לא נפגשנו וראינו רק תמונה אחת אחד של השנייה

במידה ומותר
יהיה מותר לנו להפגש? כמובן שנשמור על שמירת נגיעה ועל ייחוד

אם אפשר אפילו את הדעה הכי מקילה בנושא כי היא ממש חשובה לי…

תשובה:

אין ספק בכך שאסור קשר בין בנים לבנות גם אם מתכוונים להסתפק בידידות בלבד, זה מועד לכשלונות חמורים שאחרי זה מתחרטים עליהם מאוד. וככל שתקדימו להמנע מכך כך יהיה לכם קל יותר, אם הקשר יעמיק עוד זה רק יקשה עליכם יותר. לא באים לידי נסיון ואז בעזרת ה' לא תבואו לידי בזיון.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תנתקו בבגרות ובצורה מכובדת ומסבירה, ובעז"ה כשתגיעו לגיל שאתם כבר רוצים להנשא תוכלו לבדוק אולי אתם רוצים להנשא, אבל סתם קשר אסור. בשורות טובות.