מייל ממחשב לא מסונן

שאלה:

האם מותר להשתמש במייל במחשב שאין בו אינטרנט מוגן
מדובר בעבודה של מדידות באתר בנייה ואחרי שמודדים מעלים את הנתונים למייל (עבודה של 10 דקות) המחשב נמצא במשרד עם עוד אנשים והעבודה היא בצוות של שני אנשים

תשובה:

שלום וברכה

כיון שאתה במשרד וטרוד בעבודה ולא יכול עכשיו לגלוש במשהו אחר, רק לגשת למייל ולהעלות את החומר, וזה נדרש ממך עכשיו, אפשר לעשות זאת.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. עצה טובה, לפחות לחסום את התמונות במחשב,זה אפשרי וכך אני עשיתי במחשב של מקום העבודה,יש תוסף לדפדפן שפשוט חוסם את התמונות כך שזה מפחית משמעותית את המפגעים והתמונות שקופצות לעיתים.
    זה כמובן לא תחליף לסינון טוב,אבל במקום העבודה כשאין אפשרות לאלץ את הארגון להתקין סינון אמיתי,לחסום לפחות את התמונות זה הרע במיעוטו