שיעור מדיטציה מעורב

שאלה:

שלום, האם מותר בשביל הפרעת הקשב שלי אני צריך להשתתף בשיעור מדיטציה מעורב, הוא נועד לעזור להתגבר על הבעיה פחות בעזרת כדורים ויותר בדרכים טבעיות…האם מותר?

תשובה:

לא נראה לי מוצלח.

שיעור כזה מועד מאוד ליצר הרע. גם לא ברור לי המדיטציה הזו אם אין לה שורשים בעבודה זרה.

בשורות טובות וריכוז טוב ובריא.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. יותר מדובר בלהרגיל את הגוף לנשום עמוק ולאט, להיות קשוב למחשבות ולהרגיע את המערכת הגופנית והנפשית.
    כבודו שמע שיש גם אלמנטים של עבוזה זרה?