האם מותר לזייף מסמך עם חתימת עורך דין

שאלה:

שלום.
האם מותר לזייף מסמך עם חתימת עורך דין(תצהיר על מגורים בכתובת עבור הגשה לגן ילדים),אם יודעים שאין חשיבות למסמך הזה,והנושא דחוף.ואין לה זמן וכסף לשלם לעורך דין עבור המסמך.האם אפשר לקח נוסח תצהיר ולהשתמש בשם של מישהו מעורכי דין ,או סתם שם בדוי.שואלת בשביל מכירה שנמצאת במצב סוציאלי קשה.היא אכן שוכרת דירה בכתובת שצריך להצהיר עליה,אבל אין לה אישור ארנונה,והמסמך הזה סתם פורמלי בשביל רישום לגן (חרדי).תודה.

תשובה:

שלום וברכה,

היא יכולה להצהיר בלי שם של עו"ד מסוים, מאחר ושום עו"ד לא יסכים שיזייפו בשמו. היא יכולה לביא הצהרה מרב מקומי או משכנים, ובוודאי הגן החרדי יאמינו לה.

בהצלחה.