קללה מאמא

שאלה:

שלום כבוד הרב,
היום אמא שלי בכעס (לא ראתה אותי חודש ימים ) קיללה אותי כאשר היינו בטיול. בנוסף לכך , המקום הכי קרוב אלינו היה בית העלמין. מה עלי לעשות שהקללות ואיחולים ״טובים ״ שלה לא יתגשמו? גם ככה אני בדיכאון ולא מרוצה מהחיים .
תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

הקללות כאן זה לא הנושא, לא צריך לחשוש מקללות שאדם אומר מתוך כעס

מה שמאוד מאוד חשוב, זה למה אמא רואה אותך רק פעם בחודש?

מצות כיבוד הורים היא מצוה יקרה וחשובה, ששכרה הוא בעולם הזה ובעולם הבא גם יחד!

עשי הכל כדי להיטיב לאמא, לשמח אותה, לזכור תמיד שמגיע גיל שבו ההורים כבר זקוקים לנו מאוד, וזה גם לא יהיה לנצח!

תבקשי את סליחתה ותעשי שינוי בענין.

בשורות טובות ובהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני הראשונה שמתקשרת אליה . גם כאשר הייתי אצלה בבית היא ראתה סרט במקום לשוחח איתי. משתדלת להתייחס אליה כמו לאדם חולה על מנת לא להיפגע. יש לה חיים משלה והיא גם לא שואפת לראות אותי מיוזמתה. אני מגיעה לבקר אותה ולא היא למרות שעברה כמעט שנה שאני גרה במקום אחר. יש לה אוטו ואני הזאת שמגיעה באוטובוסים