כיבוד אב ואם

שאלה:

בס״ד
שלום רב הלילה אבי ישן בסלון והלכתי להשים משהו במרפסת ופתחתי את הדלת וסגרתי וחושש אני שאולי הערתי אותו ואולי אסור לי להשתמש במשהו הזה כי שמתי אותו במרפסת באותו הזמן כי פחדתי שאני אשכח ואז אני אפסיד מיזה אפילו שאבי ישן ועכשיו אני מצטער שאולי הערתי אותו

תשובה:

שלום וברכה

להבא תזהר לשמור היטב על מנוחתו של אבא, אבל אין כל סיבה לאסור את השימוש בדבר הזה, זה לא הנושא.

ברכה והצלחה.