אפלקצית הכרויות

שאלה:

השאלה היא כזאת האם זה מותר האם זה החטאת הרבים האפלקצייה היא ללא החלקות אלה הכרות במקום כי המטרה היא שאנשים יכירו באמת ויוכלו להתחתן כל זה נובע בכדי להפיל את שאר האפלקציות שכל היום אנשים רק רואים בני זוג פוטנציאליים מחליקים ימינה ושמאלה מבלי שיקרה כלום האפלקצייה שלי ההכרויות הם לפי קרבה ורק בפגישות למען מטרה טובה שאנשים באמת יכירו את בני הזוג שלהם ויוכלו להתקדם.

תשובה:

שלום וברכה

אינני מתמצא בדיוק כיצד הדבר הזה פועל, אבל אם יש תמונות של בחורות ואפשרות ליצירת קשר, זה דבר שלילי.

אתה לעולם לא יכול לדעת כיצד ישתמשו בזה, ויש אנשים שבהחלט יכולים להשתמש בזה להרע.

אולי תתאר יותר כיצד אתה פועל למנוע את זה ונבין יותר.

בהצלחה