צפייה בסרטים פסולים לצורך "מעשה מצוה"

שאלה:

שלום וברכה. האם מותר לגבר לגרות את יצרו המיני על ידי ראיית תכנים במחשב (ביחד עם אשתו או לבד) לצורך תשמיש מיטתו שהוא מעשה מצוה. האם יש בכך איסור דאורייתא של ״ונשמרת מכל דבר רע״?

תשובה:

בודאי הוא איסור גמור וגם עצה גרועה מאוד ואסביר: איסור גמור, משום שתמונה אסורה נחרטת במוחו של אדם לעולם, שים לב, גם אחרי שנים היא תצוף לו, זה דבר שבלתי אפשרי להפטר ממנו. אני מכיר בעלי תשובה ותיקים תלמידי חכמים שמתמודדים עד היום עם תמונות כאלו שראו בצעירותם, וזה כואב. זה לא משהו שרואים "מועיל" לאותו ערב ונגמר, ממש ממש לא.

גם עצה גרועה, כי הרבה פעמים זה עובד הפוך, במחשב תמיד רואים דברים שבמציאות הרבה פחות נראים טוב, זה רק נהרס מוחלט לשלום בית ולא שום דבר אחר, ודי למבין.