פורום אומנות גברים ונשים

שאלה:

אם יש פורום של אומנות ויש שם גם גברים וגם נשים ומישהו מעלה איזה יצירה שלו האם מותר לגבר לכתוב מחמאה וכן האם מותר לכתוב הומור לפעמים (הוא לא מכיר כמובן וגם לא בטוח שזה באמת אשה אבל בפרופיל זה מזוהה כאשה )

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לכתוב מחמאה ענינית על עצם הדבר, אבל לא משהו שגורם קירבה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. הבנתי מהשואל שהוא מדבר על אתרים בהם לא ניתן לזהות אף כותב כי כולם אנונימיים ו/או מתחזים. כך שבכל מקרה אין אפשרות לקירבה כלשהיא.