חיסון קורונה

שאלה:

האם נכון על פי דעת רוב הרבנים לעשות את החיסון נגד קורונה? מה הסיכונים ותופעות הלוואי שיש בו לפי ידיעתכם?, האם הוא פוגע חס ושלום בפוריות?

תשובה:

שלום וברכה

לפי דעתי חשוב מאוד להתחסן נגד הקורונה, אני לא רואה דרך אחרת כרגע למיגור המגפה, היא נעשית מסוכנת ומדבקת יותר ויותר, אנשים צעירים חולים במחלה קשה ובסכנת חיים, החיסון כנראה יעיל, הסיכונים של החיסונים כנראה הם צד רחוק מאוד, ולכן בחישוב הגיוני של סיכון מול סיכוי אינני רואה כל הגיון בהמנעות מחיסון, אני ואשתי ב"ה כבר שבוע לאחר החיסון השני.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1