פירוש לחלום

שאלה:

שלום כבוד הרב אתמול חלמתי על חלום שבו אני מגיע לבית של הבן זןג שלי לשעבר שנפרדנו לפני חןדש על מנת להעביר לו בגד שלו ,כנכנסתי לבית שלו אמא שלו ראתה אותי וקראה לי ואמרתי לה שבאתי להחזיר את הבגד אמא שלו בתמורה הביאה שמלה צבעונית עם צבע צהוב ושיצאתי אמרתי לה תודה כל הכל ושיהיה לכם בהצלחה והיא אמרה לי חבל שאת חןשבת כמו שאת חןשבת ולא מסכימה לתנאי של הבן שלי וחותמת על הסכם ממון על הדירה אמרתי לה שזה לא נכון ואני כן מעוניינת בחתונה אבל קשה לי לחתום על דבר כזה ולחשוב שהבן זוג שלי מציב לי תנאי של חתימה על הסכם ודברנו יחד אני והיא ולאחר כמה דק הבן זוג שלי לשעבר חזר וכאלו חזרנו להיות יחד אשמח לדעת מה זה אומר שהיא הביא לי את השמלה בחלום ,תודה .

תשובה:

טבעי שאדם חולם ממה שהתרחש איתו בתקופה האחרונה, חולמים על מה שחושבים…

מה שהכי חשוב הוא לשמור טהרה! לא לקיים יחסים מחוץ למסגרת נישואין, ולא עשות זאת בלי טבילת נידה עם כל פרטיה. תשמרי על חיים יהודיים ובעזרת ה' תזכי בזוגיות טובה ומבורכת.