תפילות

שאלה:

שלום רב ותודה רבה. ברוך השם אני מרגישה ורואה שאלוקים מגשים את כל תפילותיי, יש לי הכל בחיים, חוץ מכמה עניינים שאני מרגישה חסימה מאוד קשה. אני מתפללת ולא רואה שום סימן. כמו למשל בעניין הזיווג, וגם תפילה על חברתי שתצא מהדכאון. האם יש משהו שאני צריכה לעשות? אולי יש משהו שאני לא יודעת?
שוב תודה רבה.

תשובה:

העיקר הוא להרבות בתפילות בלי להתייאש, יש דברים שצריך בשבילם ריבוי תפילות [האור החיים בפ' בשלח במעשה קריעת ים סוף על הפסוק "מה תצעק אליו וכו'" מרבה לדבר על כך], וכמובן לקחת חיזוק באיזו מצוה שמרגישים שיש להתחזק בה.

בהצלחה רבה ובשורות טובות בקרוב!

הצטרף לדיון

תגובה 1