לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

זוגיות נכונה

שאלה:

היי הכרתי בחור ממש טוב בחור טוב לב ומכבד ..
אבל אני לפעמים חושבת על הגבר הקודם שהייתי איתו בקשר 6 שנים שהוא היום נשוי
מנסה להוציא אותו מהראש

תשובה:

שלום וברכה

אכן, העולם המערבי ממש מבלבל והורס כל חלקה טובה בזוגיות, אם אנשים היו חיים עם בני זוג רק בנישואין כל העולם היה יפה ואינטימי יותר, לכל גבר האשה שלו ולכל אשה הגבר שלה… אין לי פתרון קסם, אבל אני מאמין שזה דבר שמתפוגג במשך הזמן ככל שהקשר נוצר ומתמסד.

בהצלחה רבה והחלטות נכונות, והעיקר לזכור להקים בית יהודי אמיתי עם שמירת טהרת המשפחה דויני נדיה שבת וכשרות כמו עם ישראל בכל הדורות!