מה עושים עם הכתובה לאחר הגירושין?

שלום רב , ברצוני לדעת מה עושים עם הכתובה לאחר הגירושין ומה עושים עם התמונות וסרטי הוידאו , האם מותר לזרוק תמונות? בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

אין הלכות מיוחדות בנושא. רק שהכתובה היא בעצם שטר חוב שהבעל חייב לפרוע את מה שהוא התחייב. ולכן לאחר הגירושין ומגיעים להסכמה בענין הכתובה, כלומר, הבעל שילם את הכתובה, יש להשיב לו את הכתובה. את התמונות וסרטי הוידאו ניתן להשאיר או לזרוק – איך שרוצים.