כיסוי ראש לאלמנה

אני אלמנה מזה שלוש שנים. לאחר פטירתו של בעלי התחזקתי והתחלתי להתלבש בצניעות.

שאלתי היא האם אני חייבת בכיסוי ראש גם אם כשהייתי נשואה לא נהגתי כך
תודה רבה

תשובה:

שלום רב.

את חייבת בכיסוי ראש למרות שכאשר היית נשואה לא נהגת בזה. וכדאי לקרוא כאן מאמר מדהים בכל ענין כיסוי ראש לאשה.

מקורות:

ניתן לראות כאן את מקור החיוב בכיסוי ראש לאשה אלמנה וגרושה, ואין הבדל אם בעבר לבשה כיסוי ראש או לא.