חלום מפליא ביותר!

שאלה:

שלום רב,
אמי עליה השלום נפטרה לפני כארבע וחצי שנים.
כמעט ולא חלמתי עליה כלל מאז שנפטרה, אבל לא מזמן חלמתי חלום שמרגיש לי שיש לו פירוש ואיני יודע כיצד להתייחס אליו.
חלמתי שבספר "חוט השני" להרה"ג ניסים קרליץ, מוקדש פרק שלם המספר על אמי. מעולם לא ראיתי את הספר עד אותו חלום, רק שמעתי מעט מאוד על פסקי הרב המחבר.
והנה היום נכנסתי לבית כנסת בעיר אחרת רחוקה ממקום מגורי ואני רואה על המדף את הספרים המפוארים הללו, והפלא זה פלא, הספר נראה בדיוק מרהיב כמו בחלום – עם כריכה בצבע שחור.
ראיתי את הספר בחלום לפני מספר שבועות בדיוק כמו שהספר נראה במציאות אליה התוודעתי רק היום מספר שבועות לאחר החלום…
מה עלי להבין מכך? אולי אני מייחס לזה חשיבות יתירה?

תשובה:

שלום וברכה

אם אכן לא הכרת את הספרים כלל קודם לכן, וראית אותם בראשונה בחלום כפי שהם במציאות, זה בהחלט דבר מפליא ביותר! פתרון חלומות לא מסור כל כך לאנשים בני זמנינו, אבל דבר כזה משמעותי היה מעורר אצלי מיד את המחשבה לתרום הוצאה של אחד מספריו הבאים או את חלקה, לפי יכולתך הכספית כמובן. אלו ספרים באמת נפלאים. אם אתה משוכנע בסיפור הזה, תפנה לחתנו הרב שריאל רוזנברג מבני ברק אב"ד בית דינו, ותתייעץ איתו.

שיהיו תמיד חלומות טובים!

הצטרף לדיון

תגובה 1