חיי אישות בין גרוש וגרושה עוד ביום הגירושין

שאלה:

שלום כבוד הרב
ברצוני לשאול מה ההלכה לגבי זוג שהתגרש ועוד באותו יום קיימו יחסיי אישות

אשמח לתשובה עמוקה כדי לא להשאיר ספקות

תשובה:

שלום רב,

אשמח להשיב תשובה עמוקה כמתבקש. אולם לא ניתן לעשות זאת בלי לדעת את כלל הפרטים. ניתן לעיין במאגר השו"ת, אבן העזר, גיטין, ישנם עשרות ואולי מאות תשובות בנושא זה. כולל תשובות שעוסקות ביחסי אישות בין גרושים מהיום הראשון לגירושין. ואם משהו לא ברור, בשמחה נענה בפרוטרות לאחר שנקבל פרטים נוספים רלוונטיים.