הבעל מסרב לשלם מזונות

שאלה:

בעל התגרש מאישתו, והילדים גרים אצל אישתו לשעבר. והאישה מבקשת מבעלה מזונות והבעל מסרב לתת מזונות לילדיו, אע"פ שתבעה אותו בבי"ד הרבה פעמים, מה תעשה?

תשובה:

שלום רב,

אני מבין שהאישה תבעה את מה שבית הדין פסק שמגיע לה מזונות עבור הילדים, ובכל זאת האיש מסרב לשלם. אני לא יודע מדוע הוא מסרב לשלם ומה היכולות שלו. אבל המקום הראוי לדון בשאלות אלו הם פשוט לחזור לביה"ד ולשאול אותם מה ניתן לעשות כדי לאכוף את תשלומי המזונות.