אני רוצה להתגרש ובעלי לא

שאלה:

יש מצב שנישואים פסולים ? אני מאוד רוצה להתגרש ובעלי לא רוצה עברנו דברים קשים ביחד יותר מצידו כלפי ואני לא רוצה לחיות איתו יותר והוא לא מוכן

תשובה:

שבוע טוב,

הסיכוי שהנישואין ימצאו פסולים ועוד ברמה כזו להתיר לאישה להתחתן ללא גט, הם הרבה פחות מאחוז.. כמעט שלא היו דברים כאלה. העובדה שאת רוצה להתגרש ובעלך אינו רוצה אינו אומר שרק באופן הזה ניתן להפרד רק בדרך של ביטול הנישואין. צריך לפנות לבית הדין והדברים יתלבנו שם היטב, ואם אכן הצדק איתך שאינך רוצה להמשיך לחיות איתו. הם יכוונו אותכם להתגרש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. היה עניין כשהייתי בת 14 וחשב שאני גדולה יותר ( שיקרתי) ולא הסכמתי לקיים יחסי מין לפני נישואין
    הלך קנה טבעת וקידש אותי לא היו עדים לא זוכרת את כל מה שאמר
    לאחר 8 -׳שנים רק הלך באמת סגר אולם והכל