אפשר לצלם עם המצלמה של הטלפון נייד של אבא?

ערב טוב כבוד הרב
אפשר לקחת את הטלפון הישן של אבא שלי שהוא לא משתמש בו כבר, לצורך המצלמה שלו בשביל לצלם מוצרים לחנות? אין לי את הסיסמה לאינטרנט האלחוטי ב"ה.
אני יכול להתחבר לאינטרנט של השכנים, אך אני חושש שזה גזל אז ב"ה לא אעשה את זה אני מאמין, אולי זה לא גזל, לא זוכר, נראה לי יש מצבים שזה לא גזל, אך אין לי חשק להסתכן או להתחיל לבדוק אם זה אכן גזל. ובכל אופן, אפשר שאצלם רק עם דלת פתוחה בחדר שלי או משהו.

אם לא, אמצא פתרון אחר בע"ה, יש לי מצלמה במחשב, וגם מצלמת מחשב נוספת שאפשר לחבר למחשב, או שאני אקנה מצלמה. פשוט אני רוצה משהו איכותי, והמצלמה שלו לזכרוני איכותית יחסית.

תודה רבה כבוד הרב, לילה טוב ומבורך

תשובה:

שלום רב

באופן אקראי תמונה מסוימת תוכל לצלם, אבל אל תסתובב עם הטלפון הזה אצלך בכיס, סופך להשתמש בו חלילה…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. יש בעיה עם הטלפון הזה, הזכוכית שלו קצת נסדקה ואני חושש שהוא ח"ו יתפוצץ או משהו אחר ששימוש בו עובר על ונשמרתם כמו חתך למרות שאני בספק שחתך יקרה מהסדק הזה.
    אז האם אפשר להשתמש בטלפון הנוכחי שלו או של אמא בשביל לצלם, בזמן שהוא או היא בבית,
    כאשר אני עם דלת פתוחה בחדר שלי?
    אני יכול לצלם גם בסלון, לא אמור להיות פחות טוב, ולא נראה לי שיפריע למישהו.

    תודה רבה כבוד הרב