טעות שנעשתה על ידי שליח

שלום ושבוע טוב לכבוד הרב
לפני כשמונה חודשים הזמנתי מנעולן שיפרוץ לי דלת מחסן ויחליף את המנעול.
לאחרונה המנעול לא נפתח כמו שצריך והזמנו אותו שנית לטפל בדבר.
שאלתי אותו עם הוא זוכר את המיקום של המחסן והוא ענה לי שהוא זוכר פחות או יותר, לכן הסברתי לו פעם נוספת איך להגיע (המנעולן שכן ברחוב ומכיר את הבתים).
למרות כל זאת הוא טעה והגיע למחסן בבית הסמוך ופרץ את דלת המחסן ועל ידי זה נגרם נזק לדלת השכנים.
(המחסנים בבית הסמוך דומים למחסנים בבית שלנו)
מי צריך לשלם את הנזק ?
בתודה

תשובה

המנעולן צריך לשלם את הנזק כי הוא לא נקרא אנוס (ועיין ש"ך רצ"א ל"ט ותוספות גיטין סה ב ד"ה הא והא רבנן)