אינטרנט מסונן

שלום וברכה כבוד הרב. בעזרת השם ניכתב וניחתם לחיים מאושרים בכל מלאי מצוות בריאות ואמונה איתנה.
יש לי בלוג של זיכוי הרבים בריכוז הוכחות ומאמרים וכדומה
שהשם זיכה אותי לעשות. (לא יודע למה, אני באמת אפס מאופס)
אני משתמש בחוסם שהוא תוכנה במחשב החוסמת אתרים מכל סוג לא כשר. (אומנם לא אתרי חדשות וכדומה)
האם מותר לי להמשיך להשתמש באינטרנט בבית ההורים?
אציין שזה חוסם עם סיסמה (שהיא ברשותי אך אוכל להביא לאדם אחר)
אני בא מבית חילוני מסורתי בעיקרון (אם מסורתי זה בית שחוגג את החגים)
וויתרתי כבר לפני בערך שנה פחות או יותר על כל סדרות/סרטים טלוויזיה, דברים שהייתי מכור אליהם. (וברוך השם כי זה תענוג בלעדיהם. בזבוז זמן יקר)
אך אני כן אוהב לשמוע מוזיקה דרך האינטרנט
ולהיות זמין דרכו לאנשים, באמצעות מיילים וכדומה.

דרך אגב האם זה יהרג ואל יעבור?

תודה ענקית על כל עבודת הקודש.

תשובה:

שלום רב

אני מלא התפעלות מהדרך היפה שעשית בדרך העולה בית א-ל.

כמובן הכי טוב זה להשתמש באינטרנט של אתרוג [מבית רימון] או של נתיב, הם חסומים כהלכה ועדיין אתה זמין לידידיך, אולם אם אתה מרגיש שאינך מסוגל לכך עדיין, עשה כהבנתך, הדרך לעלייה היא שלב אחרי שלב, לפי מצבך ואפשרויותיך.

בהצלחה רבה וכתיבה וחתימה טובה.