שינוי שם

שאלה:

שלום שמי לילך והרב ?? המליץ לי להחליף את השם לנעה או אביגיל עדיפויות גבוהה יותר לנעה
הוא אמר שאני יכולה בשלב ראשון להוסיף את השם נעה אך הוא ממש התעקש שאני אוריד את השם לילך לחלוטין כמה שיותר מהר.
אני לא ממש מכירה את הרב וזה היה בשיחת טלפון אז אני לא כל כך יודעת מה לעשות מה דעתך?

תשובה:

שטויות והבלים.

אין להתעסק עם שום רב שעוסק במיסטיקה שאין לה בסיס ביהדות, רק מי שעוסק בלימוד גמרא והלכה והוראת הלכה לרבים שתלמידי חכמים רציניים מכירים בו.

ברכה והצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אין צורך להחליף שמות, לא בשביל זה באנו לעולם, באנו לעולם כדי להיות קרובים לה', להתחזק במצוות, בתפילה, באמונה, תקבלי קבלה טובה בלי נדר, ובזה בעזרת ה' תזכי לכל הישועות.