הטבות שאני לא יכולה לקבל בגלל טלפון כשר

שאלה:

שלום
אני עובדת תחת עירייה ויש אפליקציות שמתקינים בטלפון ומזכות בכל מיני מוצרים, לדו אפליקציה שסופרת צעדים ואז לפי מס הצעדים אפשר לקבל "מטבעות" ולקבל איתן הטבות בחנויות.
אני ב"ה מחזיקה בטלפון כשר ואין לי גישה לאפליקציות האלו , השאלה היא האם מותר לי להוריד אותן בטלפון של אמא שהיא נמצאת איתו רוב היום וכך למשל האפליקציה תספור את הצעדים שלה וכו?
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

חיזקי ואימצי!!! תישארי עם פלאפון כשר למרות הכל.

אם את זכאית לקבל הטבות מהעירייה מותר לך להוריד את האפליקציה לפלאפון של אמא שלך וההטבות יגיעו דרכה. רק צריך לוודא שפחות או יותר יהיה מדובר בהטבות שאת אמורה לקבל. אם היא הולכה הרבה יותר ממך, את לא זכאית לקבל אלא לפי מה שנראה שאת היית אמורה לקבל.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. האמת שאמא הולכת הרבה יותר ממני במהלך היום אבל אני לא אוכל לעשות את ההפרדה כי ה"כסף" שמתקבל לא מראה לפי כמה הלכתי, ז"א שפשוט מקבלים "מטבעות"
    האם בכל זאת מותר לי להשתמש בכל הסכום כיון שאיני יודעת באמת כמה מגיע לי…

  2. ש לשום בערך כמה את הולכת ולחשב לפי זה. או לשאול את האחראי אם את יכולה להעביר את האפליקציה לאמא שלך וההטבות יהיה לפי ההליכה של אמא שלך.